fbpx

Reise til Milano – Severdigheter og shopping

Milano er en by som finnes på mange lister over populære reisemål. Denne byen nord i Italia er unik, historisk og full av flotte severdigheter, opplevelser og shopping, som ikke kan kopieres noe annet sted i verden. Dersom du er i tvil om hvorvidt du skal reise til Milano, bør du lese om disse fantastiske opplevelsene, som absolutt gjør hovedstaden i regionen Lombardia verdt en reise.

Severdigheter i Milano: Gå på taket av Domkirken

Reise til Milano - Severdigheter i Milano - Katedralen i Milano, Lombardia, ItaliaDomkirken eller «Duomo di Milano» er den mest berømte katedralen i Milano, og et fantastisk reisemål for alle som er interessert i imponerende og historisk arkitektur. Den beste delen av et besøk til Domkirken blir imidlertid ofte oversett, selv av de mest erfarne turistene:
Du kan faktisk ta heis til toppen av bygningen og gå rundt på taket, og dette gir en fantastisk utsikt over byen. Hvis du ikke har høydeskrekk, kan du faktisk også gå opp en spesiell trapp, for og se det høyeste spiret på katedralen («Lille Madonna») på nært hold!

Severdigheter i Milano: Se Leonardo Da Vincis Nattverden

Reise til Milano - Severdigheter i Milano - Leonardo da Vinci - Nattverden, Santa Maria delle Grazie, Milano, Lombardia, ItaliaIngen tur til Milano er komplett uten en kunstopplevelse. Et av de mest kjente kunstverkene heter «Nattverden», og er malt av Leonardo Da Vinci. Det å faktisk se et Da Vinci-maleri er en opplevelse som alle vil huske for resten av livet, alle fra kunstkritikere til vanlige turister. Husk imidlertid å bestille billetter på forhånd! For å beskytte kunstverket, er det satt en grense på hvor mange mennesker som slippes inn per dag. Noen ganger kan billettene være utsolgt flere måneder i forveien! Du kan eventuelt også bestille en gruppereise, som inkluderer forhåndsbestilte billetter. «Nattverden» finnes i klosteret Santa Maria delle Grazie.

Nyt en Aperitivo i løpet av din reise til Milano

Reise til Milano - Aperitivo - Mat og vin i ItaliaMilano er full av kulturhistorie som må utforskes, og alt handler ikke bare om katedraler og museer for de som har tatt en reise til Milano. Det er mye å gjøre for den som ønsker å oppleve noen av Milanos sosiale aktiviteter også. Aperitivo er en unik italiensk tradisjon, som er spesielt populær og velutviklet i Milano. Kort fortalt, så er Aperitivo perioden mellom jobb og middag, som du bruker til å nyte drinker og snacks sammen med venner, kolleger og kanskje til og med fremmede. Merk deg at det finnes barer som spesialiserer seg på Aperitivo, og disse barene har ofte det beste utvalget når det kommer til drikke og snacks!

Milano og shopping i Quadrilatero d’Oro

Reise til Milano - Milano shopping - Via Monte Napoleone i Milano, Lombardia, ItaliaMilano regnes for å være motehovedstaden i Italia. «Quadrilatero d’Oro» er det mest populære shoppingområdet for mote i byen, og denne «kvadraturen» ligger i området rundt den kjente gaten «Via Monte Napoleone». Gatene i Quadrilatero d’Oro er fulle av butikker i toppklassen, men rommer og mer beskjedne motebutikker som tilbyr mote og shopping til en mer overkommelig pris. Quadrilatero d’Oro er stedet for alle som ønsker å oppleve den unike shoppingkulturen i Milano, der både elitebutikker og andre kunnskapsrike motebutikker, garantert vil tilfredsstille enhver shopping-interessert turist. Hvis du ikke har lyst til å bruke opp pengene dine her, kan du jo alltids bare vindus-shoppe eller betrakte andre besøkende – Det er verdt en reise til Milano i seg selv!


Få Oppdateringer på E-post!

Meld deg på nyhetsbrevet nå, og bli oppdatert straks det kommer nye innlegg.

Solo Italia vil aldri gi bort, bytte eller selge din e-postadresse til andre.
Du kan melde deg av listen når som helst.

Abboner på RSS-strøm

Du burde også lese om:
hitsTraveltop sitesPopulre norske bloggerBlopp.no