fbpx

Bryllupsreise til Italia – 4 fantastiske reisemål

Dra på en romantisk bryllupsreise til Italia. Italia er det perfekte reisemålet for bryllupsreiser, med sine nydelige strender og deilige mat. Her finner du verdensberømte attraksjoner og moderne byer som blander seg sømløst med gammel stil.

Bryllupsreise til Italia – Roma

Bryllupsreise til Italia - Trevi-fontenen i Roma - Bryllupsreise, Lazio, ItaliaRoma byr på en blanding av gamle byggverk som eksempelvis amfiteatret Colosseum og den nydelige Vatikanstaten. Rundt i byen finnes flere karakteristiske torg (piazza), som er hundrevis av år gamle. Dette reisemålet har et behagelig vær hele året, men mai eller oktober er den beste tiden å besøke bysentrum temperaturmessig. Da vil det typisk være rundt 20 grader midt på dagen.

Sentralt plassert i Roma finnes hotellet Deko. Det vil gi dere en bryllupsreise til Italia med god komfort og stil. Den verdenskjente og romantiske Spansketrappen finnes bare en 10-minutters spasertur unna. For et personlig preg anbefales en reservasjon på Appia Antica. Dette hotellet oppleves som et vakkert hjem. Dersom dere setter pris på en fantastisk utsikt, vil Portrait Roma være det rette stedet for en bryllupsreise til Italia. Hotellet ligger i Romas mest eksklusive shoppingområde, har en fantastisk utsikt over Roma og fremragende service. Også her ligger Spansketrappen bare noen få hundre meters spasertur unna!

Roma gir dere også sjansen til et strandliv på bryllupsreisen. Til stranden ved Ostia kan dere komme med en egen jernbane på en halvtime. Nettuno og Anzio er også veldig vakre steder lenger sør. Det tar en times togtur til disse kyststedene fra togstasjonen i Roma (Termini). Ved Anzio finnes det og historiske ruiner etter keiserens strandhus.

Anbefalte artikler:
Roma – Den evige stad
Colosseum – Brød og sirkus
Regionen Lazio

Bryllupsreise til Italia – Firenze

Bryllupsreise til Italia - Broer som krysser elven Arno i Firenze - Bryllupsreise, Toscana, ItaliaDet anbefales å besøke Firenze i løpet av vårmånedene og tidlig på høsten. På denne tiden avholdes det mange spennende festivaler og arrangementer, som dere kan hygge dere med på bryllupsreisen til Italia. Firenze regnes som renessansens vugge, og her finner dere noen av verdens mest kjente malerier og statuer. Det er også mange katedraler, palasser og hager å besøke på dette reisemålet.

Ved en bryllupsreise til Italia og Firenze anbefales et opphold på Hotel David, som er et sjarmerende og rolig hotell fylt med romantikk og sjarm. Four Seasons Hotel Firenze tilbyr 5-stjerners luksus med service og innkvartering til en noe høyere pris. Hotellet har og en egen Michelin-restaurant! Beliggenheten er svært sentral i forhold til de mest kjente hagene og kunstgalleriene. Spesielt et besøk til Uffizi er en absolutt nødvendighet for den kunstinteresserte.

Firenze er hovedstad i regionen Toscana, og det finnes mange frodige vingårder i nærheten, som kan besøkes i ro og mak. Kanskje frister det også med en overnatting ute på landet?

Anbefalte artikler:
Firenze – Renessansens vugge
Regionen Toscana

Bryllupsreise til Italia – Venezia

Bryllupsreise til Italia - Venetisk kanal i Venezia - Bryllupsreise, Veneto, ItaliaNord-Italias Venezia kan skilte med vannveier gjennom hele byen, flytende gondoler, deilig mat og fantastiske festivaler. Byen er fullstendig bilfri! Pass på at bryllupsreisen til Italia legges til perioden april-juni eller september-oktober når været er litt kjøligere. Ta en spasertur til Piazza San Marco for å se gateartister, eller ta en dagstur til Murano – opphavet til venetiansk glass.

Mens dere er på bryllupsreise i Venezia kan dere bo på Hotel Moresco, som er et sjarmerende og elegant hotell. Hotellet tilbyr venetiansk 1800-tallstil. Corte di Gabriela er et annet alternativ dersom dere foretrekker mer privatliv i et mindre, men 5-stjerners hotell. Det romantiske hotellet Al Ponte Antico Hotel byr på en flott takutsikt og veldig bra service.

Anbefalte artikler:
Venezia – En usedvanlig unik og romantisk by
Regionen Veneto

Bryllupsreise til Italia – Amalfikysten

Bryllupsreise til Italia - Positano - Bryllupsreise, Salerno, Campania, ItaliaDette kan sies å være den vakreste delen av Middelhavets kyst, og utsikten danner et perfekt bakteppe for en bryllupsreise til Italia. Amalfikysten byr på sjarmerende byer som ligger på klippene høyt over det blå vannet. Kyststrekningen ligger rett i nærheten av Pompeii og Napoli, så dagsturer dit er fullt mulig. Ta dere tid til å slappe fullstendig av på strendene for deretter og betrakte de lokale håndverkerne, som finnes på de mange markedene og butikkene. En bryllupsreise til Italia og Amalfikysten bør legges til periodene vår til tidlig sommer, eller sensommer til tidlig høst. Som mange steder ellers i Italia gjelder det også her, at dette er den beste tiden for en lavere sommertemperatur og færrest mulig andre tilreisende.

Bo i den gamle villaen Hotel Palazzo Sasso i Ravello, eller på det luksuriøse Monastero Santa Rosa Hotel & Spa med en fantastisk utsikt over Salernobukten. Dette er et tidligere kloster, som har bevart sin opprinnelige stil. Den beste servicen finner dere på Hotel Palazzo Murat i Positano.

Anbefalte artikler:
Amalfikysten – En av de vakreste kyststrekningene
Pompeii – Begravet i aske
Regionen Campania

Denne artikkelen ble skrevet som et bidrag til CupoNation Norge

Få Oppdateringer på E-post!

Meld deg på nyhetsbrevet nå, og bli oppdatert straks det kommer nye innlegg.

Solo Italia vil aldri gi bort, bytte eller selge din e-postadresse til andre.
Du kan melde deg av listen når som helst.

Abboner på RSS-strøm

Du burde også lese om:
hitsTraveltop sitesPopulre norske bloggerBlopp.no