fbpx
Arkiv | Italia RRS-strøm for denne oversikten

Bravofly har skrevet om Solo Italia

Før jul ble jeg intervjuet av Bravofly om mine fremtidige ferieplaner. Jeg var midt i forberedelsene til juleferien, og delte med glede noen av mine idéer med dem. Innlegget de har skrevet beskriver en reise til flere mer eller mindre godt kjente reisemål i Nord-Italia.

Solo Italia har skrevet for Expedia

På forespørsel fra Expedia har Solo Italia skrevet et innlegg som omhandler tre flotte reisemål i Italia. De fleste som reiser til Italia velger de store turiststedene som alle har hørt om. Dette innlegget tar for seg tre litt mindre kjente, men like flotte italienske perler.

Bryllupsreise til Italia – 4 fantastiske reisemål

Dra på en romantisk bryllupsreise til Italia. Italia er det perfekte reisemålet for bryllupsreiser, med sine nydelige strender og deilige mat. Her finner du verdensberømte attraksjoner og moderne byer som blander seg sømløst med gammel stil.

Limonade – Til varme sommerdager

På varme sommerdager er det deilig å kjøle seg ned med et glass iskald limonade. Italiensk limonata består bare av noen enkle ingredienser som vann, sitron, sukker og basilikum.

Mote i Italias gater

Italia er kjent for sine vakre steder, interessante mennesker og selvfølgelig mote. Italienerne er fryktløse hva stil angår, og de er ikke redde for å prøve nye ting og være trendsettere. Gatemoten er det som tiltrekker folk, de eksentriske plaggene og kombinasjonene av dem, fengsler fashionistas rundt om i verden.

hitsTraveltop sitesPopulre norske bloggerBlopp.no