fbpx
Arkiv | Campania RRS-strøm for denne oversikten

Penne Mozzarella med tomater og basilikum

Penne Mozzarella med tomater og basilikum er et enkelt middagstips, som passer utmerket når du vil lage noe godt til familie og venner. Denne velsmakende retten lager du på kort tid til kveldskosen eller besøket ditt.

Reise til Sorrento – Ferie og attraksjoner

Sorrento er et av Italias mest berømte og populære feriesteder, og en reise til Sorrento i Italia byr på mange attraksjoner og ferietilbud. Byen er kjent som et glimrende reisemål for den perfekte strandferien, men er også et sted som er rik på historie.

Reise til Napoli – Pizza og kunst

Mange som elsker italiensk kunst og kultur har ennå ikke besøkt storbyen Napoli i Italia. Napoli er et av de mest verdsatte italienske reisemålene, og det er nettopp derfor du bør reise til Napoli, denne fantastiske og kulturelt unike byen sør i Italia.

’O sole mio – Serenade fra Napoli

O sole mio er en verdenskjent napolitansk serenade, skrevet av Eduardo Di Capua (melodi) og Giovanni Capurro (tekst) i 1898. Sangen ble fremført for første gang på den viktige napolitanske musikkfestivalen La festa di Piedigrotta. Resultatet ble en andreplass.

Reise til Amalfikysten i Italia – Reisetips

En reise til Amalfikysten i Italia har svært mye å by på, og før du drar på ferie kan det være greit med noen reisetips. Amalfikysten har blitt et av de mest omtalte reisemålene i verden – og med god grunn! Denne kysten er fylt med alt du kan ønske deg i din ferie: Ikke bare har den en fantastisk utsikt og uforglemmelige severdigheter, men den kan imøtekomme nesten alle typer reisende.

hitsTraveltop sitesPopulre norske bloggerBlopp.no