fbpx

Mote i Italias gater

Italia er kjent for sine vakre steder, interessante mennesker og selvfølgelig mote. Italienerne er fryktløse hva stil angår, og de er ikke redde for å prøve nye ting og være trendsettere. Gatemoten er det som tiltrekker folk. De eksentriske plaggene og kombinasjonene av dem, fengsler fashionistas rundt om i verden.

Italiensk gatemote, Milano

Foto: matte0ne

Feilfritt settes alle regnbuens farger sammen til et antrekk. Sterkt trykk og mønstre med neonfarger kan prege en kvinne, og en skjorte kan være preget av pasteller blandet med lyse fargetoner.

Italiensk gatemote består av tre hoveddeler: en topp, et nedre plagg og tilbehør – accesoarer.
Toppen er generelt dempet og nøytral i farge, noen ganger med et grunnleggende mønster slik som striper eller intrikate knapper.

Buksen, eller den nedre delen, skal gi struktur og noen ganger farge til antrekket. Menn og kvinner bruker bukser i alle snitt: beskårede, trange eller vide bukseben ser ut til å være det mest populære.

Til slutt er kommer et ekstra tilbehør. Dette kan være en lagdelt jakke eller genser, en veske eller annet passende. Alle disse elementene tenderer til å være funksjonelle og moteriktige, du ser aldri et plagg som ikke har noen hensikt.

Menn og kvinner fremstår likt i Italias byer, der de går langs de trange gatene med en upåklagelig stil og kroppsholdning. Italia er påstått å være en av verdens beste motenasjoner, og det er lett å se hvorfor.

Få Oppdateringer på E-post!

Meld deg på nyhetsbrevet nå, og bli oppdatert straks det kommer nye innlegg.

Solo Italia vil aldri gi bort, bytte eller selge din e-postadresse til andre.
Du kan melde deg av listen når som helst.

Abboner på RSS-strøm

Du burde også lese om:
hitsTraveltop sitesPopulre norske bloggerBlopp.no