fbpx

Lær italiensk med flashcards, spill og norske folkeeventyr

Har du lyst til å lære italiensk helt gratis? Her er noen flashcards, spill og norske folkeeventyr, som vil hjelpe deg med å lære italiensk – samtidig som du har det gøy!

Du kan lære deg italiensk ved å pugge spørrekortene (flashcards), og deretter kan du teste kunnskapene dine med spillene som hører til. Flashcards er et sett med kort som inneholder informasjon om ord eller tall, på én eller begge sider. De brukes som øvelse for å trene hukommelsen. Man får et spørsmål på kortet med svar på motsatt side. Spillet «hangman» er et spill der du skal gjette et ord eller uttrykk. Du velger en bokstav av gangen fra alfabetet, og de fylles eventuelt inn på rett plass i oppgaven.

Dersom du bare vil lese, kan du lære deg italiensk ved hjelp av kjente, norske folkeeventyr av Asbjørnsen og Moe. Høres ikke det morsomt ut?

Lær italiensk med flashcards

Flashcards (spørrekort)

Lær italiensk med spillet hangman

Hangman


Lær italiensk med flashcards

I elektronisk utgave slik spørrekortene er brukt her på Solo Italia sine nettsider, kan du bla og «snu» kortene ved hjelp av knapper. I tillegg kan du spille av lydfil som viser hvordan svaret skal uttales. Du kan velge om du vil gjette på den italienske eller norske utgaven av ordet eller uttrykket ved å trykke «bytt». Det er også en knapp som lar deg velge et tilfeldig spørsmål (kort).

Lær italiensk med spillet hangman

I spillet hangman klikker du på en bokstav for å gjette ordet eller uttrykket som inngår i oppgaven. Hvis bokstaven finnes i oppgaven, fylles den inn på de riktige plassene. For hver feil gjetning som gjøres, blir det tegnet en strek i en tegning som skal bli til en galge med offer. Din oppgave er å gjette alle bokstavene riktig før galgen og offeret er tegnet ferdig.

Lær italiensk med norske folkeeventyr

Norske folkeeventyr er en samling av norske eventyr. Eventyr er fantasifulle fortellinger om mennesker, dyr og overnaturlige vesener. Disse er gjenfortalt fra generasjon til generasjon uten kjent opphav. På Solo Italia sine nettsider kan du lese kjente og kjære norske folkeeventyr, som er samlet inn og nedtegnet av Peter Christen Asbjørnsen og Jørgen Moe.

Få Oppdateringer på E-post!

Meld deg på nyhetsbrevet nå, og bli oppdatert straks det kommer nye innlegg.

Solo Italia vil aldri gi bort, bytte eller selge din e-postadresse til andre.
Du kan melde deg av listen når som helst.
hitsTraveltop sitesPopulre norske bloggerBlopp.no