fbpx
Arkiv | Reise RRS-strøm for denne oversikten

Bravofly har skrevet om Solo Italia

Før jul ble jeg intervjuet av Bravofly om mine fremtidige ferieplaner. Jeg var midt i forberedelsene til juleferien, og delte med glede noen av mine idéer med dem. Innlegget de har skrevet beskriver en reise til flere mer eller mindre godt kjente reisemål i Nord-Italia.

Alassio – Deilig strand ved Baia del Sole

André Strand har skrevet et blogginnlegg for Solo Italia. I sommer besøkte han og familen den lille badebyen Alassio på Rivieraen. Alassio var tidligere mest kjent for jetset og glamour. I dag er badebyen en destinasjon fullspekket av historie og sjarm.

Ostuni – Den hvite byen i Brindisi

Den lille sjarmerende byen Ostuni ligger i provinsen Brindisi, mindre enn en mil fra havet utenfor regionen Puglia. Ostuni har bare omtrent tredve tusen fastboende innbyggere, men den tiltrekker seg folk fra hele verden, med sine vakre strender og historiske arkitektur.

Solo Italia har skrevet for Expedia

På forespørsel fra Expedia har Solo Italia skrevet et innlegg som omhandler bydelen Trastevere i Roma. Mange turister bruker mye tid på de største og mest kjente attraksjonene når de reiser til en italiensk storby. Det vil sannsynligvis gi noe ekstra dersom man kombinerer dette med de turistfattige og rolige områdene.

Ponza og De pontinske øyer – Utenfor Italias vestkyst

Ponza og De pontinske øyer har helt siden Romerrikets tid vært kjent som et herlig avbrekk fra bylivets kjas og mas. Romerne satte politiske motstandere i eksil på øya Ponza, men i dag er denne største øya i gruppen full av små sjarmerende boliger, vakre strender og særegne turistattraksjoner.

hitsTraveltop sitesPopulre norske bloggerBlopp.no