Aktiviteter – Solo Italia https://soloitalia.no Alt handler om Italia Sun, 13 Oct 2019 14:31:12 +0000 nb-NO hourly 1 I Love It School samarbeider med Solo Italia https://soloitalia.no/aktiviteter/umbria/7684/love-it-school-samarbeider-med-solo-italia/ Sun, 17 Apr 2016 18:18:49 +0000 https://soloitalia.no/?p=7684

Det å lære italiensk i Italia er den optimale metoden dersom du ønsker å effektivisere språkopplæringen din. Denne undervisningen gjør det mulig å forstå språket og den ekte kulturen på en helt ny måte. Læring av et fremmed språk er alltid enklere når man er omgitt av det døgnet rundt.

Den italienske språkskolen I Love It School samarbeider nå med Solo Italia. Språkskolen holder til i vakre Orvieto – en unik by i regionen Umbria i Sentral-Italia.

Tenk deg en uke eller mer i den fantastiske byen Orvieto, kanskje som gjest hos en lokal familie. Du lærer det italienske språket, samtidig som du befinner deg midt i Italia og den genuine kulturen landet kan by på.

Ønsker du å lære det italienske språket i Italia?

Besøk I Love It School nå og se hva de har å tilby!

Lære italiensk i Italia - I Love It School

]]>
Nasjonalparken Gran Paradiso https://soloitalia.no/aktiviteter/aostadalen/2010/nasjonalparken-gran-paradiso/ Sun, 23 Feb 2014 23:00:10 +0000 https://soloitalia.no/?p=2010

Denne nasjonalparken ligger sørvest i Aostadalen. Det var den første nasjonalparken som ble etablert i Italia, og etableringen ble basert på beskyttelse av steinbukk, som var et ettertraktet mål for jakt. I dag beskytter området og mange andre forskjellige arter av flora og fauna. Det vanlig å se murmeldyr og ørn i parken.

Parken er oppkalt etter fjellet Gran Paradiso, som ligger i parkområdet. Denne toppen er 4061 meter. Det er det eneste fjellet i Italia som er høyere enn 4000 meter. Fra fjelltoppen kan du se både Matterhorn og Mont Blanc.

Det er villmarken som er skjønnheten i nasjonalparken Gran Paradiso. Den inneholder fantastiske fjell og daler, isbreer, skog, blomster, enger og bekker. Noe av parken blir brukt til jordbruksformål og ferieaktiviteter.

Gran Paradiso, AostadalenNasjonalparken Gran Paradiso kan besøkes året rundt , og et tett nettverk av stier snor seg gjennom spektakulære landskap.
Spesielt om våren kan du møte det lokale dyrelivet. Da våger steinbukk og gemser seg ned i dalen på jakt etter det første nye gresset.

Området har besøkssentre, som er hjelpsomme med informasjon og planlegging av utflukter, stier å følge ol.

Dette er nyttig, slik at du får mest mulig ut av ditt besøk. De mest populære aktivitetene i nasjonalparken er fotturer, klatring og langrenn.

//www.youtube.com/watch?v=SU8z6FvZT0c

Nasjonalparken Gran Paradiso

]]>